Stoppad av....

Stoppad av Blodcentralen igår när jag gick genom deras rutinkontroll, som man måste göra vid varje blodgiving. Orsaken: halsont för några veckor sedan, där var den. Man ska vara frisk från alla sjukdomar minst 2 veckor för att kunna tappa sitt blod. Svårt att veta men det var en säkerhetsåtgärd och policy och lika för allas bästa. Reglerna finns på www.geblod.nu. Lätt att vara efterklok.;)
Jag träffade mina 2 gamla klasskompisar på stan, Luna och Carina. Vackra f.d. svensk numera spanjorska Luna på besök i Sverige, det var härligt att se henne igen och sin familj! Och så sedan fick vi båda veta att vi har samma typ blodgrupp! Luna hade överlevt en allvarlig trafikolycka för inte så länge sedan, blodtransplationen har räddat hennes liv. Hon hade då sina 2 barn hemma när olyckan inträffades och igår träffade jag hennes tredje, ett underbara barn på bara 2 månader gamla.:) Ge blod du också gärna om du vill!

Idag åker jag tillbaka till Örebro och firar nyår där. Samtidigt nära till konstskolan!! Saknar där...MIna fingrar kliar sig lite...:)

Önskar er alla ett Gott och Nytt År!!
Kraaam!!

En ny dator och Bamboo FUN!!!!

Kärleken vid första ögonblicket. Tror inte att jag ville ha annat än bara dessa! Jag åkte med min pappa till MediaMarkt, som vilket var svårt sedan att åka ut därifrån mot vägen, pga mellandagarna, många kunder med bilar på ingång för affären men det var värt det!! Jag äger en bärbar dator, ASUS X59GL och ritbordet Bamboo FUN medium av Wacom alltså nu.=) Jag vill njuta av dem nu men datorn ska först laddas fullt inför första användning sen kan jag tafsa på den och rita hur ofta jag vill.:)
Ritplatta, wacom.com


Bloggdags!=)

Heeej kära vänner igen!!
Jag max softar hos mina föräldrar idag, hade tänkt gå ut bland mellandagsrea ute men ACK ACK, orkar inte, jag stora. Hade tänkt spanat in ett ritbord och nån bärbara dator på Elgiganten men åter ACK ACK!! Satt hemma istället hela dagen, surfade och läste mina e-post bl.a hotmail och facebook.com och bilddagboken.se. 
Och tog reda på mer om ArtRage2.... Jag läste en annons nånstans om ett ritbord som ArtRage2 medföljs vid köpet, det var mig då ett nytt namn, därför började jag bli nyfiken.:) Jag har undersökt vad ArtRage2 är för nåt och AHA, ett trevligt ritprogram var det!! Jag laddade in på datorn en gratis demo av ArtRage2,5 och provmålade, SIMSABALAM, ni kan se resultatet av mitt målande den 27:e dec i http://spadersara.bilddagboken.se/ .
Förresten, var det vad som en bloggare kan skriva om?;) Jag tror jag kommer att skriva mest om konstskolan som jag går på, mina roliga händelser och funderingar, mina bilder osv här och där i Bilddagboken i fortsättningen!...Hmm varför har jag 2 st konton nu...?!?!.... Öhh, det var ju en annan femma nu... XD 
E-kramar!
Ritades med Microsoft Paint Jultomten på väg hem efter hans intensiva arbetspass!=)

YEEAAH! Egen blogg.... öhh... vad kan jag skriva nu om då?:P

Hej folk!!
Jag som har aldrig skrivit slut nån gång på en dagbok i hela mina 29 år...., utom att göra bara små anteckningar i min lilla kalender förstås. Så varför skaffa egen blogg då?... Hmm, kanske kan tänka mig att börja skriva om mina intressen och konstskolan som jag går nu på, tankar om livet och allting så att nån annan läser och kan säga till, tankar utbytas, och skapa diskussioner eller inte mindre än få svar på en av livets frågor, bla bla. Det vinner man kanske på. Det låter logiskt nu än så länge... Ska fundera länge till på vad man har blogg till för mer och återkomma senare.;) Vi dövs!! Ta hand om er vänner och medmänniskor!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0