Hello Amsterdam, Paris, Reims and Clin D'Oeil-festival!!!

Allt hände så fort sedan min familj fattade beslut att inställa vår släkt-resa i Ungern i fredags... Det blir klart att jag och min lillasyster åker tågluffning till Frankrike. Den börjar ikväll men i utomlands imorgon.:) Bortresa 30 juni-6 juli.
Nu när man har facit är det översvämningen i Europa, jag är säker på att den vägen som vi brukade åka med bil till Ungern, är nog under vattnet nu. Mamma tar ett flyg tillbaks på torsdag istället, hon skulle egentligen åka med oss i retur till Sverige. Jag är ledsen, mamma men det löser sig till slut! Puss på dig! Jag är också ledsen för de drabbade i Europa.:(
Må Gud vare med er alla!


Topic for Illustrationfriday: WORN

Looks worn, isn't it?:) I made this pic in december last year. More halloween than Merry Christmas-feeling. Haha! Drawed by usual computer-mouse.
Looks worn, isn't it?:) I made this pic in december last year. More halloween than Merry Christmas-feeling. Haha! Drawed by usual computer-mouse.

Veckans ord på Illustrationfriday.com: Drifting (engelskt ord)

Topic:Drifting
Illustrationfriday är till för alla som gillar att göra illustrationer, även de som inte gillar ens att måla eller teckna eller skapa bild heller.:) Varje fredag byts nytt kategori med ett ord, och man har 1 vecka på sig att forma en illustration utifrån det ordet, sedan gör man ett länk från den sidan till ens blogg. Man kan bli inspirerad eller sporra på sin kreativitet av den sidan, eller bara för nöjes skull titta på andras illustrationer.

Resan fördröjd....

Jahapp!! Typiskt min familj. Lite problem här. Hoppas det blir fart med resan till Ungern snart iaf. Annars funderar jag att resa spontant och i sista minuten till Reims i Frankrike, Clin O'deil-festivalen den 3-5 juli. Vi får se hur det blir när det klarnar sig. 

Titta vad jag har tecknat idag. Inspirationen kom från den senaste filmen av Indiana Jones äventyr.:) Snygg och otäck scen där man kan se silhuett på Indiana Jones precis bakom en atombomb. Skriv gärna ner din tanke om teckningen om du har nån. Eller nån som sett filmen och känt samma som jag för den scenen?
 

Vet nu hur min jul kommer att se ut...

Hej!
Har fått mitt besked från Julkalendern, inte precis nåt positivt då.
Me=loser.
Totalt har de fått 90 st ansökan. Adventet har sina 24 dagar, så man kan ju inte förlänga dessa dagar till 90, pga Jesus födelse pågicks då.;) Hehe men ok! Det ska bli spännande att få se konstnärer med deras verk för kommande Julkalender i Örebro.
Me åker till Ungern idag, med pappas bil. Hela familjen hemifrån utan mamma för hon är redan hemma hos sin mormor därnere, vi åker dit, träffar vårt släkt och hämtar med vår mamma upp tväröver europa.:) Totalt 2 veckors resa beräknas. Önskar er alla en trevlig sommar! Kraam

Det förflutna och framtiden...

Det blir andra året med konst för mig till hösten. Tänk sig att jag var nära till att avbryta min utbildning!!!
Jag hade ansökt till platsen som volontär på Svenska Kyrkan och de erbjöd mig att börja jobba hos dem...ack ack... varför chansade jag att ansöka den platsen när min ekonomi börjar bli stram? Jag våndades länge med att gå dit och hit tillbaka mellan "Vågar jag avbryta min utbildning?" och "Ska jag tacka nej till jobbet?"...Tills jag kom på att jag som har jobbat och sparat länge före för att ha möjlighet att studera med konst rent. 
Samtal med mina vänner har varit ett stort stöd för mig. Kanske det beslutet har varit värdfullt för mig ändå, man blir bara starkare efter varje beslut man fattade och med ökad insikt om vad man egentligen ville med sitt liv.

Oki, jag har sommarlov nu sedan den 20:e maj...det känns konstigt att vara tidigt ledig från skolan. Sen dess den dagen har jag dock varit på skolan en flertals antal. Ingen tvingade mig faktiskt att gå tillbaka till skolan ska ni veta. Haha! 
Det skedde inte enbar skolavslutning på denna dag... det är också en stor dag för oss som elever för vi har en vårutställning också med konstskolan då. Våra verk ställer ut på Örebros konsthall 20:e maj-7:e juni. Vernissagen gick fint och det var en upplevelserik dag för mig. Jag fick veta andras roliga, intressenta tankar om mitt och andras konstverk. Du kan läsa recensionen om den utställning på http://www.meny.nu/ (en del av nyhetstidningen Nerikes Allehanda) och se "konstskolans vårutställning" under kultur. Jag blev självklart jätteglad av NA:s konstrecensent Stefan Nilsons recension!:) Tack!

Jag har ansökt till Julkalendern... jag väntar på mitt besked med förväntan och hopp. Nu håller jag tummarna på det positiva. Julkalendern är ett arrangemang vid varje jul ordnat av SOUL i samverkan med Örebros kommun. http://www.souldesign.se/
Håll tummarna gärna också för mig!!!!:)

Jag blev fascinerad av denna illustratörs stilrena hemsida och hans illustrationer på http://www.marcoschin.com/ 
Besök och njuta av hans vackra bilder och professionella arbete. 

Ta hand om er och miljön!
Dara

RSS 2.0