Jag som en illustratör i framtiden?

Hmmm.. Just nu önskar jag bara över allt annat att bli färdig m mina ideer (arbetsprover) som jag sedan söker med till Konstfacket, alltså innan den 10:e mars. Jag försöker se det roliga i helheten men ett problem är att jag har svårt för att jobba under pressen... Jaa, ironiskt att vara mig som vill utbilda till en illustratör! Bra att vara på konstskolan, för man blir peppad med intressanta feedback och tankeutbyte här.
Vill man ha det yrket bör man kanske ha en lämplig personlighet med bl.a som självdiscplin, stresstolerans, produktiv m.m. Därför testar jag mig själv. Övning ger färdighet! Hit med nya utmaningar... öhh... vänta!! Jag är inte klar med de jag har nu!:)
Det yrket krävs inte egentligen nån utbildning men om jag får en så är det bara jättefint-fint. Man får nya erfarenheter och har grunden att stå på. Det är ett av mina skäl att söka till högskolorna. Må Herren vara m mig hela vägen! Eller kanske en beskyddande ängel som den här i bildenl!:)


Jepp!! Teckningen hade fått stå länge som skiss innan den blev färdig! Skön känsla får man av när varje bild förverkligas!:) Beklagar mitt namn, att det kanske förstörde bilden men men föreställ er gärna bilden utan mitt vackra och störande namn.;)

Mitt spår av nästan hela mitt jullov på ett papper...


Kul!! Jag upptäckte hur ting och händelser lyckas nästla sig in i mitt undermedvetna och att alltihopa hamnade i ett papper slutligen!! Här kan du se mina inspirationer från 2 filmer, Inglorious Basterds och Avatar. Och såå har jag förstås läst mangan Neon Genesis Evangelion... Intressant, jag vet inte hur och varför den robothunden från spelet Megaman finnas med i bilden. Haha! Kanske har ni också gjort nåt omedvetet på ert eget uttryckssätt? Observera då!:)

Jag vill så gärna börja läsa Grafisk Design och Illustration på Konstfack till hösten. Vad ska man göra då? Jo, man ska göra en ansökan med 4 olika arbetsuppgifter. Enligt mig, är de ganska utmanande, dvs för svårt för mig... Suck! Typografi finns med i en av uppgifterna, jag som inte är bra på det. Jag vill egentligen bara skapa bilder till texten i yrkesmässigt sett. Men vill kunna utveckla mig inom området också, den möjligheten får man av den inriktningen på högskolan. Jag försöker klura ut hur jag kan skapa till uppgifterna. Håll tummarna och be för mig!

Bloggen avdammad och uppdaterad!

Hej!!
Nu uppdaterar jag min blogg igen efter nästan ett halvt år...Åh! Det har känts bara krystad när jag försökte skriva nåt... Det gör det fortfarande! Hmmm... jaavisst!! Jag är ju inte precis en språkmänniska men bild och teckenspråk självklart men måste ju hålla mitt skrivande i trim iaf (Visst!!)!:) Äsch, jag kan göra vad jag vill i min blogg. Men ni alla, håll ert bloggande uppdaterade för jag vill ju läsa vad ni håller på med!!! Dubbelmoral?-Javisst! Hehe! Nåväl, jag kan istället lägga ut mer bilder än ord än så länge. Jag visar bilder på mina saker som jag har gjort under det senaste halvåret. En bild säger mer än tusen ord.;) Tack för de vänliga orden, Jinna och andra alla som vill se mer av mina saker!:)
I höstas har jag valt olika kurser, som: akvarell, installation, skulptur, bronsgjutning och några till som jag nog glömt bort.

Lämna gärna spår efter er med eller utan adress t er blogg!
(PS, vissa bilder som jag försökte nedladda, kunde aldrig genomgås. Det skulle finnas fler bilder nedan annars...:( DS)


AKVARELL-KURS
KROKI-LEKTION


INSTALLATION i ett rum, i handledning med 2 lärare, Kerstin Wagnert och Marja-Leena Silanpää


OLJEMÅLNINGDe tavlorna är inte färdiga och måleriet pågås ännu.

AKRYL

Klar?? Njaa...känns inte som den gör det...

ÖVRIGA:

Och såå förstås min sovplats på skolan!!!:)RSS 2.0