Första gången ute som Doggy Walker

Doggy Walker är de människor som ställer upp för rastning med herrelösa hundar. Hundstallet - ett hem som omhändertar alla hundar från sina olycksbådande öde och dess personal söker frivilliga personer som vill komma och ta ut deras hundar på promenad. Ett introduktion-möte ordnades för alla intresserade på platsen för några månader sedan. Min syster och hennes vän anmälde sig till mötet. Jag är arbetslös och vill göra goda gärningar till varje pris. Men inte nån hundmänniska är jag! Trots det, jag hakade på med dem till mötet.
Jaa.
Imorse av alla dagar med sovmorgon är den här dan helt annat, jag steg upp tidigt för att passa till klockan 10 och möta en hund där, vars namn är Azar. Fin vit krulligt päls, lång smal hund. Jag tror det är en blandras. Jag vet inget om honom, Azar, hur hans öde såg ut och sin förra ägare var. Högra framtassen ser ut att ha blivit flådd, vet inte vad den har utsatts för, antingen blev bränd eller nåt fruktansvärt sätt...:( Den verkade vara reserverad, lättskrämd men är genomgod. Under promenaden tänkte jag på dennes öde och hur den hamnade på ett hundhem. Jaa...Hoppas den kommer få ett bra och tryggt hem och en bra ledare.
En våning ovanför Hundstallet ligger Kattstallet. Jag funderar på att ha mitt hem som jour för katter, speciellt nu när det är vintertid, då fler katter klarar inte kylan lika bra och då blir de ofta intagna. Men katthemmen brukar dessvärre ofta vara fullsatta under den kalla perioden varje år.
 För nån vecka målade jag av en kompis's hund, med hjälp av ett foto jag tog själv. Gillar rynkor på huvudet på hunden, är såå fixerad vid dem!!!:D Målade med akryl.


God fortsättning 2011, alla kära folk...och djur!:)

DJURKONGRESSEN
tecknad serie, återberättad av Frida Säkkinen och ritad av mig.
Klicka på följande ruta, berättelsen är i ordningföljd, delad med 7.
Jaa, det är inte bra bilder jag tog, för att utrustning som skannare är saknad inom mitt räckhåll. Tänker skaffa en egen snart som möjligt, nån som vet en bra skannare och kan rekommendera mig för vilken typ av märke och modell? Jag tecknar ofta med blyertspennor, kanske spelas roll för sådant användande med vilken sort av skannare?
rad#1

rad#2

rad#3

rad#4

rad#5

rad#6

rad#7

RSS 2.0