Det förflutna och framtiden...

Det blir andra året med konst för mig till hösten. Tänk sig att jag var nära till att avbryta min utbildning!!!
Jag hade ansökt till platsen som volontär på Svenska Kyrkan och de erbjöd mig att börja jobba hos dem...ack ack... varför chansade jag att ansöka den platsen när min ekonomi börjar bli stram? Jag våndades länge med att gå dit och hit tillbaka mellan "Vågar jag avbryta min utbildning?" och "Ska jag tacka nej till jobbet?"...Tills jag kom på att jag som har jobbat och sparat länge före för att ha möjlighet att studera med konst rent. 
Samtal med mina vänner har varit ett stort stöd för mig. Kanske det beslutet har varit värdfullt för mig ändå, man blir bara starkare efter varje beslut man fattade och med ökad insikt om vad man egentligen ville med sitt liv.

Oki, jag har sommarlov nu sedan den 20:e maj...det känns konstigt att vara tidigt ledig från skolan. Sen dess den dagen har jag dock varit på skolan en flertals antal. Ingen tvingade mig faktiskt att gå tillbaka till skolan ska ni veta. Haha! 
Det skedde inte enbar skolavslutning på denna dag... det är också en stor dag för oss som elever för vi har en vårutställning också med konstskolan då. Våra verk ställer ut på Örebros konsthall 20:e maj-7:e juni. Vernissagen gick fint och det var en upplevelserik dag för mig. Jag fick veta andras roliga, intressenta tankar om mitt och andras konstverk. Du kan läsa recensionen om den utställning på http://www.meny.nu/ (en del av nyhetstidningen Nerikes Allehanda) och se "konstskolans vårutställning" under kultur. Jag blev självklart jätteglad av NA:s konstrecensent Stefan Nilsons recension!:) Tack!

Jag har ansökt till Julkalendern... jag väntar på mitt besked med förväntan och hopp. Nu håller jag tummarna på det positiva. Julkalendern är ett arrangemang vid varje jul ordnat av SOUL i samverkan med Örebros kommun. http://www.souldesign.se/
Håll tummarna gärna också för mig!!!!:)

Jag blev fascinerad av denna illustratörs stilrena hemsida och hans illustrationer på http://www.marcoschin.com/ 
Besök och njuta av hans vackra bilder och professionella arbete. 

Ta hand om er och miljön!
Dara

Kommentarer
Postat av: Johan Berger

Jag kan rekommendera en väldigt bra konstutbildning/ kurs, om du vill söka in på olika typer av konsthögskolor. Kolla in Ateljeprojektet.

www.ateljeprojektet.seMvh, Johan

2009-07-30 @ 10:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0