Loveeeeeee Jan Stenmarks humor!

En del av hans samling hade utställning i Kulturhuset för några år sedan, där gick jag runt länge och njöt av hans konstiga, svarta humor. Jans bilder kan kännas uråldrande men förstärkt med dess härlig och original innehåll och humor!
Tidskriften Filter har gjort intervju med honom för hans senaste publicerade bok samlad med humorteckningar. Jag ser till att köpa nån av hans böcker framöver.


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Jag är imponerad av din förmåga att måla..Hästen på väggen är såå sött. Vet du vad?:) Nu läser jag bild för lärare på universitet. Och även har träffat din rektor Peter på konstskolan, han kom till oss på universitetet och berättade om konst historia. Pi intressant. Oj så mkt detaljer som jag måste tänka på när det gäller ritning, målning, teckning m.m.. Riktigt roligt kurs verkligen trots jag är inte lika duktig som du ler. Kraam

2010-12-11 @ 10:35:12
URL: http://www.charlottessmycken.blogspot.com
Postat av: JooBoo

Saaaaara! Hittade din blogg! Som vanligt att jag dreglar tokmycket på din bilder! Får ta i o beställa några målningar i framtiden av dej! Hoppas du har de bra i Sthlm nu? Krampuss!

2010-12-14 @ 08:56:01
URL: http://jooboo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0